Корисні статті

06.05.2014
Стаціонарні офісні перегородки


Конструкція стаціонарних офісних перегородок складається з алюмінієвого профілю , заповнення перегородки (модулів) , дверей , аксесуарів. Існує можливість монтажу жалюзі ( в якості додаткових аксесуарів) , електропроводки та лінійних комунікацій на конструкцію перегородки.

1 Основний для стаціонарних офісних перегородок служить алюмінієвий профіль. Товщина його складає 75мм , ширина - 40мм , довжина - до 6 200мм . Ширина поворотних елементів каркаса - 85мм , товщина - 85мм . Несучі частини профілю не фарбуються . Для декорування зовнішніх елементів використовується порошкова фарба за шкалою RAL. Кріплення профільного каркаса стаціонарної перегородки проводиться в обов'язковому порядку до трьох або чотирьох сторонах (підлога, стіни , стеля) . У зв'язку з тим , що конструкція перегородки досить важка , кріплення повинне здійснюватися до капітальних елементів приміщення . Цей фактор необхідно враховувати при плануванні установки стаціонарної перегородки в офісі , тому що це може або істотно здорожувати конструкцію , або зробити її установку неможливою. Рекомендуємо звертатися до фахівців для попереднього огляду приміщення офісу та планування установки перегородок.

65 Зовнішній вигляд офісних перегородок визначають матеріали , використовувані для модулів - скло , гіпсокартон , алюмінієва вагонка , різні панелі .

Повністю глухі , непрозорі гіпсокартонні офісні перегородки є найекономічнішим варіантом заповнення каркаса стаціонарних офісних перегородок. Гіпсокартонний лист може бути декорований вініловим покриттям . Для глухої обробки стаціонарної перегородки можна використовувати також ламіновані або шпоновані панелі МДФ , які мають широку колірну палітру.

2

 

Для створення прозорих конструкцій офісних перегородок  використовується скло товщиною від 4мм до 10мм. Розмір скла визначається конструкцією перегородки. Скло може бути кольоровим - матовим , тонованим , піскоструминних та ін Кромка скла не вимагає обробки перед монтажем , т.к. закривається рамним профілем. Залежно від завдань і бюджету можна встановити одинарне або подвійне скління рамних перегородок. При одинарному склінні істотно знижуються витрати . Особливість використання одинарного скління полягає в необхідності визначення зовнішньої ( лицьовій ) і внутрішньої сторони перегородки. При використанні подвійного скління значно підвищується звукоізоляція. Можна встановлювати жалюзі між двома склопакетами. Система управління жалюзі у вигляді круглої ручки виводиться на вертикальній частині профілі з необхідної сторони і підбирається за кольором з профілем. При цьому самі жалюзі можуть бути будь-якого забарвлення . Скрутним при установці подвійного скління буде підтримувати чистоту в отворах між стеклами. Частка може бути проведена лише за участі професійного монтажника .

3 Використовуючи в одній конструкції і скло, і глухі модулі можна найефективніше вирішити питання вартості офісної перегородки , при цьому враховуючи необхідність зберегти звукоізоляцію ( при частковому використанні подвійного скління ) та огляд ( встановлюючи скляні блоки на необхідному  рівні ) .

Для організації повороту офісних перегородок можуть використовуватися профільні колони під прямим кутом або круглі колони для повороту під довільним кутом або стикування декількох перегородок одночасно. Поворотні елементи мають кут 90 , 180 , 270 , 360 градусів. Встановлюється також кругла колона з можливістю повторення будь-якого кута (не менше 45 градусів).






// Попередні статті...

Зацікавилися?
Телефонуйте! Наші фахівці із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання!

+38 (0362) 68—32—78

+38 (067) 751—72—90

+38 (098) 442—81—09

 

Або за електронною поштою:

dim.rv@ukr.net