Корисні статті


Душові кабіни зі скла
12.05.2016
Душова кабіна зі скла в даний час є невід'ємною частиною сучасного інтер'єру. Легка і прозора візуально, скляна душова кабіна ідеально впишеться в Вашу ванну кімнату, надавши нові можливості для дизайну і оформлення житла.


Державна програма енергозбереження "Ощадний дім"
21.04.2016
МАТЕРІАЛИ ДЛЯ УТЕПЛЕННЯ В КРЕДИТ ВІД ОЩАДБАНКУ та УКРГАЗБАНКУ З ДЕРЖАВНОЮ КОМПЕНСАЦІЄЮ* ДО 30%**! ВІКНА В КРЕДИТ ВІД ОЩАДБАНКУ та УКРГАЗБАНКУ З ДЕРЖАВНОЮ КОМПЕНСАЦІЄЮ* ДО 30%**!


Скляні перегородки - ефективне вирішення проблем з простором та освітленням
28.11.2014
Скляні перегородки завдяки своєму вишуканому вигляду, впишуться в будь-який інтер"єр. Для того, щоб правильно та ефективно розподілити простір на житлові та інші зони ,необхідно лише використати скляні перегородки.Вони візуально збільшать простір,а використовуючи розсувні перегородки щей трансформують його.


Скляні козирки і навіси
21.08.2014
Складно уявити сучасний екстер'єр будівлі без козирка або патіо - навісу. Вони виконують не тільки захисну функцію від яскравого сонячного світла , вітру та опадів , але і дозволяють створити неповторний індивідуальний образ будівлі.


Секційні ворота «Алютех»: факти, які говорять самі за себе!
08.08.2014
Про що ви замислюєтеся, коли вибираєте секційні ворота для свого гаража: як уникнути ремонту? Як вони поведуться при сильних морозах? Чи не загрожує вашим воротам іржа? Наскільки вони безпечні при експлуатації? Навіщо гадати, коли можна звернутися до фактів, заснованим на реальних цифрах. Група компаній «Алютех» - провідний виробник секційних воріт розкриває свої секрети для тих, хто при вирішенні практичних питань керується здоровим глуздом і воліє спиратися на факти.


Фасадне скління.
29.05.2014
Фасадна система - це основа для проектування та будівництва безлічі типів сучасних будівель , для виконання різнопланових архітектурних рішень; вона демонструє ті якості алюмінію , які роблять його унікальним будівельним матеріалом.


Натяжні стелі у великій кімнаті , вітальні , залі
20.05.2014
У кожній квартирі є головна кімната. Зазвичай це найбільша за розміром кімната , в ній сім'я проводить багато часу , тут обідають , відпочивають , дивляться телевізор , приймають гостей. Зазвичай, називають таку кімнату вітальня.


Металопластикові вікна.Форми вікон.
19.05.2014
Архітектурні рішення багатьох не тільки сучасних будівель, але й історичних будівель не дозволяють встановлювати пластикові вікна традиційної прямокутної форми. Однак не варто турбуватися , якщо Ваші вікна мають нестандартну конструкцію , адже сучасні технології виробництва дозволяють додати пластиковому профілю будь-яку форму.


Зимовий сад.Основні конструктивні елементи.
16.05.2014
На сьогоднішній день зведення зимового саду є досить популярним серед власників приватних будинків. Так це простір,який дозволяє практично «законсервувати» теплі деньки , « урвати » свій шматочок сонця навіть в негоду , приємно потягуючи каву.


Утеплення фасадів пінопластом.Переваги та недоліки.
15.05.2014
Досвід показує , що немає таких матеріалів , які не мали б недоліків. Пінопласт не виняток. Поряд з масою позитивних якостей , він має і негативні. Розглянемо ті й інші.


Розсувні скляні двері
13.05.2014
Дизайнерські розробки і прорив в сучасних технологіях перетворили звичайні двері у багатофункціональний, естетичний виріб. Воно ідеально підходить для створення унікальних інтер'єрів офісних будівель і приватних будинків.


Стаціонарні офісні перегородки
06.05.2014
Конструкція стаціонарних офісних перегородок складається з алюмінієвого профілю , заповнення перегородки (модулів) , дверей , аксесуарів. Існує можливість монтажу жалюзі ( в якості додаткових аксесуарів) , електропроводки та лінійних комунікацій на конструкцію перегородки.


Скління балконів і лоджії металопластиковими вікнами.
02.05.2014
Балкони в міських квартирах , в більшості своїй , є практично не використовуваними площами. Не надто приємними для перебування вони стають через сніг , пил , сміття та інший бруд , який періодично потрапляє в цю частину житла. Тим , хто хоче зробити з балкона повноцінну кімнату , ідеально підійде засклення балконів пластиковими вікнами , які забезпечать надійну тепло -та звукоізоляцію.


Скляні козирки і навіси
24.04.2014
Складно уявити сучасний екстер'єр будівлі без козирка або патіо - навісу. Вони виконують не тільки захисну функцію від яскравого сонячного світла , вітру та опадів , але і дозволяють створити неповторний індивідуальний образ будівлі.


Скління вітрин , магазинів і ресторанів.
23.04.2014
Скління зовнішніх вітрин - весь товар обличчям до покупця , все краще на самому видному місці Відомо , що саме вітрина є свого роду « обличчям» будь-якого магазину , ресторану , салону або будь-якого іншого подібного закладу


Грунт - несуча основа фундаментів. Дія грунтів на фундаменти.
17.03.2014
Як відомо, вести будівництво можна практично на будь-якому грунті. Прикладом тому є палаци Санкт -Петербурга та Венеції. Отже , основна проблема полягає в прийнятті вірного технічного рішення при зведенні сталого фундаменту і в правильному виборі засобів, потрібних для будівництва заміського будинку.


Основи. Класифікація грунтів.
12.03.2014
Міцність і стійкість будь-якої споруди насамперед залежать від надійності основи і фундаменту.


Глибина промерзання грунтів
12.03.2014
На поведінку багатьох грунтів істотний вплив надає рівень підземних вод. В ідеалі глибина промерзання повинна бути менше глибини залягання грунтових вод; в тому випадку , коли показник глибини промерзання перевищує показник глибини залягання грунтових вод , відзначається їх промерзання , наслідком якого є спучування грунту.


Зацікавилися?
Телефонуйте! Наші фахівці із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання!

+38 (0362) 68—32—78

+38 (067) 751—72—90

+38 (098) 442—81—09

 

Або за електронною поштою:

dim.rv@ukr.net